Katern

Burgemeester Marijke van Beukering opent EK Fastpitch Softbal voor vrouwen 2024

Het EK Fastpitch Softbal voor vrouwen 2024 dat wordt gehouden van 1-7 september bij UVV, Centrals en Nieuwegein Diamonds is zondag 1 spetter jl. feestelijk van start gegaan bij de Nieuwegein Diamonds met een Opening Day receptie. De burgemeester van Nieuwegein, Marijke van Beukering had de eer om de ceremoniële eerste bal te gooien bij de wedstrijd Zweden tegen Kroatië.

De wedstrijd vond plaats op het terrein van de Nieuwegein Diamonds op Sportpark Galecop, waar een enthousiaste menigte zich had verzameld om de teams aan te moedigen. De openingswedstrijd was een spannende strijd, waarbij beide teams hun vaardigheden en sportiviteit toonden. Zweden wist uiteindelijk de overwinning binnen te halen met een eindscore van 4-0.

Ook wedstrijden volgen?
De komende dagen worden er elke dag wedstrijden gespeeld bij Nieuwegein Diamonds, met als hoogtepunt de wedstrijd Nederland tegen Duitsland om woensdag 4 september. De finale zal op 7 september plaatsvinden bij Uvv. Kijk voor uitslagen en het volledige speelrooster op Schedule & Results – Women’s Softball European Championship 2024.

Wilt u komen genieten van een hapje, drankje én geweldig softbal? Kom dat naar de Nieuwegein Diamonds! U kun online dagkaarten kopen voor € 8.50. Ga hiervoor naar Women’s Softball European Championship 2024.

De burgemeester van Nieuwegein gooit de ceremoniële eerste bal

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk